Projekt kivitelezés

Minden épületgépészeti projekt legnagyobb árnyoldala, hogy a feladatok túl sok szereplőnél összpontosulnak, így gyakran elveszik az információ, hibák léphetnek fel, ami eltolja a várt kivitelezés időpontját, valamint felesleges költségeket képez.

Mi képesek vagyunk a projekt minden elemét a saját kezünkben tartani, a megkereséstől kezdve a tervezésen át, egészen a projekt megvalósulásáig.

Nálunk egy projekt nem ér véget a telepítés és beüzemelés után, nem szűnik meg a telefonszámunk, folyamatosan rendelkezésére állunk akár karbantartási igény, korszerűsítés, monitorozás, csere bármilyen projekthez tartozó utó munka esetén is kereshet minket bizalommal.

Cégünk átlátható, alapos és nagy tapasztalattal rendelkezik, szakképzett kollégáink már az ötlet fázisában javaslatokkal, olyan korszerű, tartós és költség takarékos megoldásokkal állnak Ön elé.

Legyen szó akár kisebb alkalmazásokról (otthonok, telephelyek, éttermek, boltok, óvodák..stb) vagy akár nagyobb épületekről (irodák, gyárak, adatközpontok..stb) épületgépészeti megoldásainkkal Ön a legjobb minőséget kapja.

Hűtés, fűtés, levegőminőség javítás, szellőztetés, valamint elektromos és biztonságtechnikai igényeire gyors, tartós és költséghatékony eszközöket telepítünk projektjéhez. Keressen minket bizalommal!

Egy új berendezésre szeretnék árajánlatot kérni.

Pontosan tudja a paramétereket? ez esetben kérjük a készülék nevét (pl: Grafit szürke Panasonic Etherea fali klíma 7,1 kW) és a szolgáltatás jellegét(beüzemelés,telepítés,kiépítés..stb) megnevezni.

Van elképzelésem, de nem tudom melyik berendezést/szolgáltatást válasszam. Ez esetben kérjük írja le minél részletesebben igényeit/vágyait/elképzeléseit és mi segítünk Önnek kiválasztani a legjobb megoldást.

Ebben az esetben kérjük írja le milyen jelenlegi berendezést szeretne leváltani és hogy milyen problémákkal szembesült és mi megpróbáljuk a legjobb megoldást kiválasztani Önnek.

Ebben az esetben kérjük írja le igényeit, hogy milyen berendezésről/problémáról van szó, amennyiben s.o.s. a feladat, kérjük keressen minket telefonon és mi megoldjuk problémáját.