1993 óta 1993 óta

Beszélgessünk!

+36 70 370 5339
Hívás

A céget 1993-ban alapítottuk, de a cégvezető, már 1988-tól kisiparban dolgozott, hasonló profillal. Tevékenységi körünket az alapítás óta folyamatosan, a piaci igénynek megfelelően bővítjük, alakítjuk. A cégünk családi vállalkozás, apa és fia vezetésével, munkánkat megbízható, évek óta együtt dolgozó kollektíva segíti. Az eltelt évek alatt, cégünkben igen jó közösség alakult ki, a megrendelőink, megbízóink nagy megelégedésére. Kollegáink igen magas szaktudással rendelkeznek, folyamatosan képzik magukat, különböző tanfolyamokon és a felsőoktatásban. Az általunk használt eszközök a legmagasabb minőségi kategóriába tartoznak, az összes szakhatósági (MEEI, BM-TOP, PTF, MABISZ) minősítéssel rendelkeznek. A felhasznált anyagok tekintetében a jó minőségű de még megfizethető, illetve elérhető ár kategóriájú anyagokat részesítünk előnyben, évtizedes szerelői tapasztalatunk alapján.

Több vezető, amerikai, angol, japán svájci cég anyagait használjuk fel. Telepített rendszereink száma meghaladja az 1000-et, melyek nemcsak Budapesten, hanem az ország bármely pontján megtalálhatók. Tevékenységünk nem zárul le a rendszerek üzembe helyezésével, vállaljuk a rendszerek tervezését, azon kívül egyedülálló garanciát, folyamatos karbantartást, szerelői ügyeletet biztosítunk megbízóink számára.

Cégünk továbbra is az Önök rendelkezésére áll. További információkért, esetleges észrevételével forduljon hozzánk bizalommal.

Ifj. Szilágyi Gábor
ügyvezető
Bata Attila
műszaki vezető