GÁBŐR Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
H-1077 Budapest, Bethlen Gábor u. 17.
Tel.: 06/20-340-9539 | 06/20-934-2670 | Fax: 06/23-451-856 | E-mail: gaborkft@gabor.hu
TŰZIFA ÉS GYÚJTÓS KÉSZÍTÉS

TŰZIFA ÉS GYÚJTÓSKÉSZÍTÉS

A fafeldolgozást: kombinált fűrész/rönkhasító, hidraulikus rönkhasító, valamint faaprító gép biztosítja, melyek a legkorszerűbb német technológia segítségével rendkívüli pontosságot, magas kihozatalt biztosítanak. A kombinált hasító-daraboló: a hengeres faanyag meghatározott méretre vágását és a szintén meghatározott darabszámú hasábra történő hasítását végzi. A vízszintes hasító: A túlméretes faanyagokat képes egy menetben hasítani, ezáltal az automata számára feldolgozható méretre hozni az alapanyagot. A gyújtóskészítő automata: a megfelelően méretre vágott hengeres alapanyagból képes az átalakítások révén 2-8 cm közötti tetszőleges választott átmérőjű kész gyújtóst gyártani.

A megrendelő igényei alapján képesek vagyunk többféle hosszban és vastagságban feldolgozni a tűzifát. A tűzifa feldolgozása gyorsan és precízen történik.

Bizonyos mennyiség felett az Önök székhelyén is vállaljuk a faanyag feldolgozását.
Egyedi ajánlatért kérem, keressen a központi elérhetőségek egyikén!

Rönkfeldolgozás: lucfenyő, borovifenyő, vörösfenyő, bükk, tölgy, kőris, gyertyán, hárs, cseresznye, alma, körte, berkenye, dió, amerikai fekete dió, ecetfa, gledícsia, cédrus, éger
This page is xhtml and css valid