GÁBŐR Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
H-1077 Budapest, Bethlen Gábor u. 17.
Tel.: 06/20-340-9539 | 06/20-934-2670 | Fax: 06/23-451-856 | E-mail: gaborkft@gabor.hu
Kaputelefon-rendszerek

Kaputelefon-rendszerek

Védje családtagjait a lakásban, valamint az alkalmazottait a munkahelyen felszerelt kaputelefonjával, amely egyrészt biztonságot ad, másrészt azt a kényelmet nyújtja, hogy Ön meghallgathatja, és esetleg megnézheti, ki áll az ajtónál, mielőtt az ajtót kinyitná.

Rendszereink széles palettáján az egyszerű, egylakásos, audió-rendszertől, a többlakásos, akár memóriás, videós kaputelefonok is megtalálhatók.

5 + 1 féle rendszert különböztetünk meg a kaputelefonok világában:
1. MKT - lakótelepeken a legelterjedtebb rendszer volt, napjainkban az elavult kaputáblákat modernebb rendszerekkel cserélik le. Jellemzője, hogy folyamatosan nyomni kell a gombot a beszélgetés ideje alatt is. A másik jellemzője, hogy a kaputelefont használják közvetlen ajtócsengőnek.
2. 2 vezetékes vagy diódás - általában a régi kaputáblák, vagy felcsengetők helyére szerelik, de a meglévő vezeték felhasználásával, a gombok csak jelzésre szolgálnak.
3. Digitális - számkóddal kapunyitásra is használható - kulcs használata nem szükséges. Szabadon bővíthető 255 lakásig, kábel szükséglete kevesebb a hagyományosnál, összesen 2 vezeték. Sajnos különböző gyártmányok nem kompatibilisek egymással. Egyes típusok viszont az MKT lakáskészülékekkel használható.
4. 4 + n - új kiépítéseknél előszeretettel használják a nagyobb megbízhatóság miatt (meghibásodás esetén valami még működik alapon)
5. Kizárólag 2 vezetékes szettek- működéséhez csak két szál vezetékre van szükség: beszélhet, elektromos ajtózárat nyithat. Meglévő ajtó és kapucsengő helyére szerelve kiválóan alkalmas.
+1 Egyéb - ide tartoznak az egyedi megoldások, és a fentiek kombinálása.

Általunk ajánlott típusok: -bpt, -Codefon
képkép
képkép

This page is xhtml and css valid