GÁBŐR Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely, postacím: H-2030 Érd, Szent István út 95. | Fióktelepek: 5630 Békés, Rákóczi út 29.
Tel.: 06/20-340-9539 | E-mail: gaborkft@gabor.hu
Adószám: 10750342-2-13 | Cégjegyzékszám: 13-09-203921
Elektronikus garázs- és kapumozgatók

Vállaljuk az egyszerű, fogasléces tolókapuk kiépítésétől, a földberejtett, olajhidraulikus, tűzihorganyzott szárnyaskapu-rendszerek kiépítését, illetve ipari kapuk elektronikus mozgatását. Továbbá vállaljuk rugós- és szekcionált garázskapuk mozgatását. A rendszerekhez tartozik az infrasorompóval ellátott védelem. A biztonságos, könnyen kezelhetőség elérésére ugrókódos távirányítót adunk. A komfort fokozat emelése érdekében mélygarázs-feljáróját elektronikusan fűthetővé tesszük.

- Tolókapu- automatizáló rendszerek az ipari és privát objektumok lezárására, változatos kapuméretekkel, különböző intenzitású használattal.
kép
- Nyitókapu automatizált mozgatórendszerei a családi házak könnyű, kis méretű kapuira.
képkép


Günther- Lakossági kapuk
Egy ötlet nagyszerűségét mindig az határozza meg, hogy miként valósítják meg. Ez a mottó lebegett a tervezők szeme előtt, míg megszületett a PORTA PRIMA. Ez az újfajta garázskapu egy nagyszerű kapunyitó motorral párosítva a GÜNTHER-TORE egyik büszkesége. A gyár célja egy olyan kapu megvalósítása volt, mely maximális kényelmet, biztonságot nyújt a legmagasabb technikai színvonalon, miközben kevesebb helyet foglal, mint az átlagos garázskapuk. Mindezek mellett legyen szép és egyszerűen kezelhető.

képkép

Az EcoTor panelek anyaga kétrétegű, horganyzott acéllemez. Közötte 4 cm vastag poliuretán hőszigetelés található. A tartósság érdekében a lemezek mindkét oldala festett. A külső és belső borító lemez egymással nem érintkezik, hőhíd a lemezek találkozásánál nem alakul ki. A szekciók ujjbecsípődés ellen védett profilja úgy van kialakítva, hogy záródásuk balesetet ne okozzon. A kapulap gumiprofil tömítéssel illeszkedik az épülethez. Az egyes lamellák közötti légzárást különleges anyagú szivacs biztosítja.

kép

- A PROMINENT garázskaput azoknak ajánljuk, akik egyszerű, gazdaságos és minden szempontból megbízható garázskaput keresnek.

kép

This page is xhtml and css valid