GÁBŐR Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
H-1077 Budapest, Bethlen Gábor u. 17.
Tel.: 06/20-340-9539 | 06/20-934-2670 | Fax: 06/23-451-856 | E-mail: gaborkft@gabor.hu
Integrált biztonságtechnikai rendszer

A elektronikus vagyonvédelmi rendszer kialakításához, igen hatásos biztonságtechnikai megoldásaként az SComplex alkalmazását javasoljuk, Az SComplex feladata a felmerülő vagyonvédelmi funkciók - videó megfigyelés, vagyonvédelem és proximity kártyás beléptetés - ellátása mellett egyszerűsített formában a munkaidő nyilvántartása is. A Vezérlő egység saját IP címmel rendelkezik és közvetlenül csatlakoztatható a helyi számítógépes hálózatra (LAN/WAN). A Vezérlő egység az integrált webszerveren keresztül érhető el, internet böngésző segítségével. A hálózati kommunikáció a banki műveletek során használatos titkosítási eljárással védett (SSL, Secure Socket Layer). A kezelői felületet egy könnyen átlátható HTML struktúra biztosítja.

kép
Jelentős költségmegtakarítást eredményez a kisebb méret, az optimális tápegység és a közösített számítástechnikai feldolgozó egység.

Scomplex vagyonvédelmi rendszer
Az SComplex vagyonvédelmi funkcióit az SC-Alarm alrendszer nyújtja. Az SC-Alarm egy központból és a központra StPCOM vonalon csatlakozó vagyonvédelmi bővítőkből, valamint kezelőkből áll.
Az SC-Alarm hatékonyan alkalmazható kicsi (8-32), közepes (32-256) és nagyobb (256-4096) zónaszámú vagyonvédelmi rendszerben is. Az SC-Alarm a legnagyobb kiépítés esetén is 1 másodperc alatt érzékeli az első riasztást.
kép
Az SComplex rendszer képes a behatolás jelzőrendszer által adott jelzés alapján a forgókamerákat a riasztási helyre vezérelni, és így a kiváltó eseményről felvételt készíteni.

This page is xhtml and css valid